Playoffs Heren 1

14 May

posted by

Categories: Uncategorized

Comments: 0

Wat een zinderend finaleweekend. Gefeliciteerd Cubs met jullie 1e plaats in de Platepoule en Junioren met jullie 2e plaats in de Cuppoule.

Maar de competitie is nog niet voorbij.
Afgelopen zondag speelden DSR-C en HRC om een plek in de Ereklasse en om een plek om de playoffs tussen Ereklasse en Eerste klasse. De beide teams speelden gelijk (28-28, met een penaltykick in de laatste minuut) en ondanks dat gelijke spel werd DSR-C 11e en voorlaatste en HRC 10e in de Ereklasse. Daarmee is HRC veilig en DSR-C-niet 🙂

Omdat RC Eemland 2e is geworden in de Eerste klasse hebben we het recht om playoff wedstrijden te spelen tegen DSR-C. De playoffs bestaan uit twee wedstrijden en de “Best of Two” van die wedstrijden speelt volgend jaar Ereklasse. Het andere team speelt dan Eerste klasse.

Wanneer?
De 1e wedstrijd, op zondag 20 mei om 15:00 uur, zal RC Eemland thuis spelen tegen DSR-C. Op diezelfde dag is ook het Hekkensluitertoernooi. Dus het wordt gezellig druk op de club met een hoop andere teams maar we hebben ook jullie, die zwart-gele brigade van RC Eemland, nodig. Van Gup tot Damesteam: we hopen dat jullie de mannen komen aanmoedigen.

De 2e wedstrijd is in Delft op zondag 27 mei. Ook deze wedstrijd wordt gespeeld om 15:00 uur. Ook daar hebben we jullie nodig. Ga mee en support je eerste team. We kijken of er voldoende animo is om met een bus kunnen gaan. Wil je mee, dan kun je je hier opgeven.

Tenslotte nog dit. De wedstrijdbal van de eerste playoff wedstrijd wordt gesponsord door Jos Lefrevre, de verzorger van het eerste team. www.massagepraktijkjos.nl Bedankt Jos!

Jos heeft de bal ter beschikking gesteld voor verloting. Na de wedstrijd signeren de spelers de bal. Lootjes à € 1,00 kun je komende zondag tijdens en na de wedstrijd kopen bij de teammanager. De opbrengst is voor de jeugdpot. Zo’n bal wil je toch winnen!

Tot zondag!
Namens spelers en staf van RC Eemland 1

 

Comments are closed.