Senioren 2

Rugby spelen in het midden van Nederland kan in het 2de heren team van Rugby Club Eemland. Op de club heerst een familiare en ontspannen sfeer waarbij er altijd focus is op “het presteren op het hoogste niveau”. Dit zit nu eenmaal in het DNA van de club opgesloten. Echter is rugby een sport voor jong en oud, kort en lang, dik en dun. Van professionele topsporters tot oude meesters tot de startende speler die nog nooit een bal heeft aangeraakt, iedereen is welkom om tezamen te spelen. Rugby Club Eemland is een club voor iedereen die rugby een warm hart toedraagt.

Het 2de team is de kweekvijver voor talent binnen de club, van zelf leren spelen tot heren die trainers zijn van onze jeugdteams, het 2de is een belangrijke pijler van en voor de club. Naast alle wedstrijden geeft het 2de zich graag uit als een gastvrij & warm team waar, naast de spelers, ook hun familieleden zich welkom voelen. Er worden dan ook met regelmaat leuke teamactiviteiten georganiseerd. Er staat veel publiek in de vorm van familie en vrienden langs de lijn om support te geven aan de mannen op het veld. De bekende gastvrijheid wordt door velen gewaardeerd. Kom dit zelf ervaren bij een bezoek aan onze club. En het is juist deze brede basis die het fundament legt om als club op alle niveaus mooie prestaties neer te zetten, het 2de kan en doet dat op het veld en naast het veld. Wij willen iedereen in de gelegenheid stellen om een bijdrage te leveren aan onze nobele sport en de prachtige club.

Wil jij meewerken aan het succes van Rugby Club Eemland? Heb je interesse in het spelen voor het 2de of wil een bijdrage leveren aan het 2de, neem dan contact op met Eelco Knops om mogelijkheden te bespreken. Ook sponsoring is in alle vormen te bespreken. Wil je direct lid worden kijk dan hier voor meer over het rugbylidmaatschap bij Rugby Club Eemland. En wie weet sta jij straks bij ons op het veld, in het zwart/geel en houden wij samen de eer hoog van het team en de club. Maar het belangrijkste is dat we een groep mannen zijn, met dezelfde liefde voor het rugby spelen en hierdoor een hecht en trouw team zijn, waar jij graag onderdeel van wilt zijn.

Kom het ervaren, kom ons versterken!

Namens alle spelers van het 2de tot snel.

Trainingstijden
Dinsdagavond van 19:30-21:00 – Skill training
Vrijdagavond van 19.00 -20.30 – Skill & teamruns.

(Meetrainen om een keer te ervaren wat rugby is en wat het met je doet kan en mag altijd).

Trainersstaf:
Trainers/Coaches: Raymond Offermans & René Koch Teammanager: Axel Reisen: axel@mgca.nl