De Rugbyclub
van de regio

Rugby College Amersfoort

  • We trainen in kleine groepen en daarom leer ik skills die ik nog niet goed kan.
  • Het eten met elkaar op vrijdag na de training is heel erg leuk.
  • Rugby is gewoon het leukste van de wereld!

Dit zijn uitspraken van kinderen die trainen bij het Rugby College Amersfoort. Het Rugby College Amersfoort bestaat uit twee delen, het Rugby College en het Rugby College Plus. Heb je zien om mee te doen? Dat kan!

Rugby college

Het Rugby College is opgericht om jongens en meiden van de Benjamins en de Mini´s die dol zijn op rugby extra trainingen aan te bieden. Het Rugby College bestaat inmiddels vijf jaar en heeft al heel wat jongens en meisjes rugbyskills bijgebracht! De trainingen van het Rugby College zijn vrijdag van 16.30 tot 17.45 uur. Na de training is er een hapje eten om zo gezamenlijk de training gezellig af te sluiten.

Rugby College Plus

Het Rugby College Plus is een jaar geleden van start gegaan om jongens en meiden van de Cubs en Junioren extra trainingen aan te bieden. We trainen met een klein groepje om zo veel persoonlijke aandacht te geven en de spelers beter te maken. De trainingen van het College Plus zijn tot de herfstvakantie op maandag en donderdag, van 15.30 tot 17.00 uur. Na de herfstvakantie komt de dinsdag erbij als trainingsdag. Als laatste wordt er na de kerstvakantie ook op woensdag – en dus vier dagen – getraind.

Download hier de brochure over het Rugby Colleg Plus.

Een keertje meedoen of meteen opgeven?

De trainingen voor zowel het Rugby College als het Rugby College Plus worden verzorgd door Mathijs de Wit, speler van het eerste team van RC Eemland. Wil je graag een keer meedoen? Neem dan contact op met Mathijs de Wit, mail: mathijsdewit2@outlook.com of mobiel: 06 27534942.

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl