De Rugbyclub
van de regio

Lijkt het je leuk mee te doen aan Rugby College, meld je dan aan bij Rugby Club Eemland. Kijk hier voor meer informatie.

Rugby College Amersfoort

  • We trainen in kleine groepjes en daarom leer ik skills die ik nog niet goed kan.
  • Het eten met elkaar op vrijdag na de training is heel erg leuk.
  • De Rugby College-hoody die ik heb gekregen vind ik cool.
  • Rugby is gewoon het leukste van de wereld!

Dit zijn uitspraken van kinderen die trainen bij het Rugby College Amersfoort. Op vrijdag biedt het Rugby College op de velden van Rugby Club Eemland extra trainingen aan. In kleine groepjes en in een sportieve sfeer wordt er getraind op skills. Een heel leuke manier om lekker te sporten en nog beter te worden in het spelletje. Dit alles onder begeleiding van ervaren spelers en trainers.

Trainers

Benjamins, Mini’s, Cubs, Junioren & Colts trainen gezamenlijk, maar in de skills oefeningen wordt de groep gesplitst met elk een leidende trainer en een assistent trainer. Tijdens de games worden de spelers gemixt. Mathijs de Wit (speler uit het 1ste team) is de hoofdtrainer.

We trainen op vrijdag van 16:30 tot ongeveer 17:50 uur. Aansluitend kan er in de kantine van de rugbyclub gezellig samen gegeten worden van 18:00 tot 18:15 uur. Een keer per week trainen kost € 35,- per maand, inclusief een warme maaltijd.

Een keertje meedoen of meteen opgeven?

Rugby College Amersfoort is een gezellig College waar je je meteen thuis voelt! Er zijn nog plekken vrij. Zin om een keertje mee te doen om zo te kijken of het wat voor jou is? Neem contact op met: Deborah Ligtenberg, 06 – 41 761 592 of deborahligtenberg@hotmail.com.

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl