De Rugbyclub
van de regio

Evenementen & toernooien

Behalve trainen en wedstrijden spelen, organiseren we ook een aantal toernooien per jaar. En soms een pubquiz en soms een feest.

Algemene Ledenvergadering – 22 november 2019

Alle leden en ouders van leden zijn van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 22 november a.s. ‪om 20.30 uur in het clubhuis van RCE. De notulen van de vorige ALV d.d. 22-06-2019 zijn van tevoren bij de secretaris op te vragen en zullen dan 10 november worden verstuurd: secr@rceemland.nl

Hekkensluitertoernooi – Zondag na de finale Ereklasse 19 mei 2019

Omdat de vierde klasse vroeg in het seizoen klaar is met competitie spelen is afgesproken een vriendschappelijke pot te organiseren om bezig te blijven. Het Hekkensluitertoernooi is een mini-toernooi voor teams die onderaan in de competitie bungelen (teams, ook uit andere regio’s, die dus niet KUNNEN degraderen) en een derde helft op waarde weten te schatten. Het toernooi vindt plaats de dag na de finale van de Ereklasse.

Het Leo van Herwijnen Toernooi – 25 mei 2019

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseren we weer dit grote TBM-toernooi. Hier lees meer over het Leo van Herwijnen Toernooi.

Het huistoernooi – Tweede Pinksterdag

Traditiegetrouw organiseren we op Tweede Pinksterdag (maandag 10 juni) het jaarlijkse huistoernooi. Dit is een gezellig toernooi met vrienden, familie en kennissen. Een mooie manier om een ieder te laten ruiken aan het fanatische rugbyspel. Om het gezellig en sportief te houden spellen we tagrugby! We sluiten altijd af met een bbq.

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl