De Rugbyclub
van de regio

Evenementen & toernooien

Behalve trainen en wedstrijden spelen, organiseren we ook een aantal toernooien per jaar. En soms een pubquiz en een feestje.

Algemene Ledenvergadering – twee keer per jaar

Alle leden en ouders van leden zijn van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering. Uiteraard zorgen we ervoor dat de 1,5 meter afstand gewaarborgd is.

Engelse Dag

De traditionele ‘Engelse Dag‘. Er komen veel Engelse en andere buitenlandse jeugdteams spelen op deze gezellige en sportieve dag.

Hekkensluitertoernooi

Omdat de vierde klasse vroeg in het seizoen klaar is met competitie spelen is afgesproken een vriendschappelijke pot te organiseren om bezig te blijven. Het Hekkensluitertoernooi is een mini-toernooi voor teams die onderaan in de competitie bungelen (teams, ook uit andere regio’s, die dus niet KUNNEN degraderen) en een derde helft op waarde weten te schatten. Het toernooi vindt plaats de dag na de finale van de Ereklasse.

Het Leo van Herwijnen Toernooi

Begin mei organiseren we dit grote TBM- en Cubstoernooi. Hier lees meer over het Leo van Herwijnen Toernooi.

Het huistoernooi – Tweede Pinksterdag

Traditiegetrouw organiseren we op Tweede Pinksterdag het jaarlijkse huistoernooi. Dit is een gezellig toernooi met vrienden, familie en kennissen. Een mooie manier om een ieder te laten ruiken aan het fanatische rugbyspel. Om het gezellig en sportief te houden spellen we tagrugby! We sluiten altijd af met een bbq.

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort

info@rceemland.nl