De Rugbyclub
van de regio

Socials

Social Rugby Ouwe Keien

Het gaat nu toch echt starten. We hebben een team ingeschreven voor de Social competitie. Zet deze dagen alvast in je agenda!
  • 27 november Groningen (Social)
  • 5 februari Eemland (Social)
  • 26 maart Sneek (Social)
  • 21 mei Eemland (Social)

Bij voldoende animo zullen we ook een paar trainingen organiseren en nu en af en toe aansluiten bij de veteranencompetitie. Laat zo snel mogelijk weten of je aanhaakt en meld je aan als Social lid!

Hoe werkt het?

Voor de social competitie moet je lid zijn van een vereniging en lid zijn van de bond. In onze ALV is besloten dat een je een social lidmaatschap kunt krijgen voor 50 euro per jaar. Het maakt niet uit of je wel of niet speelt, iedereen is welkom als social lid. De mensen met een spelend lidmaatschap of een recreanten lidmaatschap kunnen ook gewoon aansluiten bij de social competitie. Mensen die al spelend lid of social lid zijn bij een andere club en die met de ouwe keien willen meedoen kunnen we als gastspeler in e-rugby meenemen in het team.
Via onderstaande link krijg je wat uitleg over de opzet van de spelvormen.
https://www.rugby.nl/rugby/spelvormen/veteranen-rugby/

Meld je nu aan!

Meld je zo snel mogelijk aan dan kunnen we starten met de voorbereiding en laat even weten of je wil of niet wilt spelen.We moeten zorgen dat iedereen als (social) lid geregistreerd staat. Aanmelden als lid doe je hier.

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort

info@rceemland.nl