De Rugbyclub
van de regio

Heren 3

Rugby eens proberen? Naar Amersfoort verhuisd en op zoek naar een nieuwe rugbyclub? Dan zijn het derde en het Social team de plek waar je welkom bent. Rugby is een sport voor jong en oud, kort en lang, dik en dun. Van oude meesters tot de startende speler die nog nooit een rugbybal heeft aangeraakt. Rugby Club Eemland is een club voor iedereen die rugby een warm hart toedraagt.

Het 3de ofwel het Social team is de kweekvijver voor talent binnen de club, van zelf leren spelen tot opgeleid worden tot trainers en officials. Het 3e is een belangrijke pijler van en voor de club. Naast de wedstrijden geeft het zich graag uit als een gastvrij & warm team waar, naast de spelers, ook hun familieleden zich welkom voelen. Er worden dan ook met regelmaat leuke teamactiviteiten georganiseerd.

Er staat veel publiek in de vorm van familie en vrienden langs de lijn om support te geven aan de mannen op het veld. De bekende gastvrijheid wordt door velen gewaardeerd. Kom dit zelf ervaren bij een bezoek aan onze club. En het is juist deze brede basis die het fundament legt om als club op alle niveaus mooie prestaties neer te zetten, het 3de kan en doet dat op het veld en naast het veld. Wij willen iedereen in de gelegenheid stellen om een bijdrage te leveren aan onze nobele sport en de prachtige club.

Wil jij meewerken aan het succes van Rugby Club Eemland? Heb je interesse in het spelen voor het 3e team of wil een bijdrage leveren, neem dan contact op met info@rceemland.nl om de mogelijkheden te bespreken. Ook sponsoring is in alle vormen te bespreken. Wil je direct lid worden kijk dan hier voor meer over het rugbylidmaatschap bij Rugby Club Eemland. En wie weet sta jij straks bij ons op het veld, in het zwart/geel en houden wij samen de eer hoog van het team en de club. Maar het belangrijkste is dat we een groep mannen zijn, met dezelfde liefde voor het rugby spelen en hierdoor een hecht en trouw team zijn, waar jij graag onderdeel van wilt zijn.

Kom het ervaren, kom ons versterken!

Namens alle spelers van het 3de team: tot snel!

TRAININGSTIJDEN

Dinsdag- en donderdagavond van 19:45 – 21:00 uur. Meetrainen om een keer te ervaren wat rugby is en wat het met je doet kan en mag altijd.

TRAINERSSTAF

Trainers/Coaches: vacature/Rene Koch ad interim

Teammanager: Linda Livestro en Axel Reisen: axel@mgca.nl

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort

info@rceemland.nl