De Rugbyclub
van de regio

Informatie voor ouders

Alles wat je wilt en moet weten als je kind rugbyt bij Rugby Club Eemland.

We hebben alle algemene informatie voor ouders gebundeld in een handig boekje. Hierin lees je hoe R.C. Eemland is georganiseerd en hoe iedereen bij onze vereniging op een leuke en verantwoorde manier kan rugbyen.

Download hier het informatieboekje Rugby B.I.E.D.T.

Over dispensatie vind je hieronder extra informatie.

Dispensatie

In uitzonderlijke gevallen kunnen kinderen, die in hun ontwikkeling voor- of achterlopen, voor de veiligheid van henzelf en anderen naar een andere leeftijdscategorie worden ‘gedispenseerd’.  Uitgangspunt bij onze club is om kinderen zoveel als mogelijk te laten spelen met leeftijdsgenoten.  Lees verder

Afgelasten vanwege weer?

Er zijn veel vragen over wanneer de traningen of wedstrijden niet doorgaan. Dat kan verschillende redenen hebben. Bij langdurige regen of vorst kunnen de velden teveel beschadigd raken. Dit wordt meestal tweede helft van de middag bekeken, hou daarom de appgroepen in de gaten! Andere redenen kunnen zijn dat de kou niet goed is voor de longen van jonge kinderen (dan gaan de trainingen voor de oudere jeugd dus wel door), of dat de veiligheid in het geding is, bijvoorbeeld bij onweer.

 

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort

info@rceemland.nl