De Rugbyclub
van de regio

Dames

Altijd al een keer de stoute rugbyschoenen aan willen trekken? Kom dan vrijblijvend eens een keertje met ons meetrainen.
Iedere chick/meid/moeder/oma/moppie/dame/meisje is welkom. Rugby is voor iedereen en voor elke maat hebben we een prachtig geel/zwart shirtje klaarliggen. Conditie en sportervaring is geen vereiste, soms wel mooi meegenomen.

*PAS OP: kan verslavend zijn.

Over het damesteam

Een groep meiden die het heerlijk vindt om tijdens de training of een wedstrijd alles te geven. Een mix van van alles. Net begonnen met deze sport of oud-international. De jongste is 16, de oudste in de 40. De kleinste 1 m 60, de langste 1m 90. De lichtste 50 kilo, de zwaarste een stuk meer;) In een rugbyteam is er voor iedereen een plekje.
Tot op het bot gemotiveerd staat dit team op zondag haar mannetje tijdens de wedstrijd. De derde helft is legendarisch. Het biertje na een wedstrijd smaakt heerlijk.

Dit jaar is Eemland in een combinatie inschreven voor de competitie. Met een aantal nieuwe dames erbij zijn we hard bezig te bouwen aan een sterk rugbyteam. We zijn alleen nog lang niet compleet, we hebben meer dames nodig! Nu is het ideale moment om in te stappen. Of om het gewoon eens te proberen. Meedoen is winnen! En je hebt er in 1 klap een stapel vriendinnen en een hobby erbij:)

Trainer en trainingstijden

We trainen twee keer in de week onder de bezielende leiding van Ilse Krol, die ons enthousiast de beste rugbyskills bij brengt. Dus ken of ben je iemand die de uitdaging aandurft, kom dan vooral een keer naar een training op dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur. Op woensdag hebben we een krachttraining van 19.30 – 20.30u. En op vrijdag trainen we soms thuis, soms in Arnhem met onze clusterpartners.

Meer informatie of vragen? Mail dan naar rceemladies@gmail.com. Het damesteam van Eemland is ook via de facebook te volgen op Damesrugby Eemland.

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort

info@rceemland.nl