De Rugbyclub
van de regio

Wat een bijzonder rugby-weekend voor de Eemladies!!!

Dames

11 okt. 2021

Vrijdagavond (bijna) klokslag 18:30 uur stroomde Long John vol met Eemladies, ex-Eemladies en “old”-Eemladies.
Karlien had het allemaal weer goed geregeld, genoeg te eten, genoeg te drinken😜
Iedereen weer blij om elkaar te zien en de voetjes gingen dan ook helemaal los op de dansvloer. Om 00:00 uur zingend door de stad, onze Karin werd weer een jaartje ouder dus dat moest nog even gevierd worden!
De volgende dag, weer op het veld. Onze Heren 1 toejuichen, wat een wedstrijd, het was genieten en we gingen trots naar huis.
Zondag mochten we zelf aan de bak. Helaas door een aantal zieken niet helemaal compleet maar dat was geen probleem voor de Big Bulls Ladies uit Almelo, zij gaven wat Ladies aan ons dus hop, lekker aan de bak!
Wegens een blessure aan de zijlijn gekeken, het was even inkomen, een aantal voorwaartse speelden vandaag in de lijn. Lastig als je niet echt met elkaar kan trainen wegens de ondelinge afstanden.
Maar na een minuut of 10 gebeurde er wat.
Ging die scrum nu niet achteruit? Werd de tegenstander nu echt zo flink getackeld? Stond die support zo snel bij onze getackelde Eemladies?
Ja echt!!!! De meiden stonden AAN!!
Tuurlijk, we zijn er nog niet, maar we maken progressie💪🏻 en onze achterstand was al een stuk minder dan vorige week, weer een try dus geen nul op het scorebord.
En wat was het heerlijk spelen met de Big Bulls Ladies, maar de derde helft was echt waanzinnig, wat een sfeer, ook van hun publiek 👏🏼 Onze Woman of the Match: Yvonne, dik verdiend.
Telefoonnummers met de Bulls Ladies zijn uitgewisseld, plannen om elkaar snel weer te zien zijn in de maak, wat een heerlijke afsluiting van een gaaf Rugby-weekend.
Nu even rust, 7 november mogen we weer….In Amersfoort!!! Dus mocht je geen plannen hebben, publiek is altijd welkom 🤗
Groetjes van de Eemladies
Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort

info@rceemland.nl