De Rugbyclub
van de regio

Eemland Dames – Wageningen

Verslag

18 mrt. 2019

JAAAAAAAAAAAAAAAAAHH winst voor Eemland! Wauw wat een wedstrijd hebben wij neer weten te zetten zeg. Wat ben ik trots op mijn team!

We hebben onze yel meer dan waard moeten maken zondag.
Werken voor 3, vechten voor 2, samen als Eemland!
In de underdogpositie moesten wij ook echt werken voor 3, want geen fullsquad dus beginnen met 1 dame minder, en zelfs na 5 minuten in de tweede helft terug naar 2 dames minder. Maar zoals ook 1 van onze liederen stelt, Wij zijn de Eemland dames We laten de moed nieeeet zakkken!! Maar liefst 6 tries gemaakt, met snel spel en prachtige breaks. De voorwaartsen stonden aan, de lijn stond aan. De puzzelstukjes waar onze trainers Paul en Manus het afgelopen seizoen zo hard aan gewerkt hebben vielen in elkaar en er stond een keisterk team samen te strijden op ons prachtige hoofdveld.

En dan krijg je een mooi lijstje namen die een try mogen noteren met dank aan het hele team: Sabrina, Carmen, Anouk, Marijke(2x) en Verena! 4 van de 6 conversies er in gekicked door Karlien maakt voor de goede rekenaars een eindstand van 38-14??
Woman of the match Marijke met haar prachtige trymaking runs, vanuit de tegenpartij werd onze Anouk gehuldigd met haar breaks en goede tackels.

We zijn zoals jullie ongetwijfeld weten hard op zoek naar nieuwe dames, want dit mooie team moet ook volgend seizoen lekker van de partij zijn! Afgelopen zondag speelden wij de hoofdrol in een aflevering van RTV Utrecht, Laura ontdekt 033. Heb je hem gemist? Kijk hem even terug op rtvutrecht.nl
Daarnaast zijn we druk bezig met een masterplan voor het aantrekken van nieuwe dames. En daar hebben we iedereen voor nodig!  Dus ken of ben jij nieuwsgierig naar rugby? Kom gewoon eens meetrainen op woensdagavond of vrijdagavond!

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl