De Rugbyclub
van de regio

Beste rugby vrienden van RC Eemland

Algemeen

31 aug. 2022

Het gaat weer beginnen, een prachtig nieuw seizoen met al het moois wat dit met zich meebrengt. Het gras is weer groen, helaas niet zo sterk als andere jaren door de droogte, en alles. Iedereen weet weer de weg naar het park te vinden voor trainingen en vele andere activiteiten. De competitie gaat weer beginnen  – zonder restricties deze keer – dus men kan overal en altijd gaan genieten op onze velden.  De competitie begint in het weekend van 17&18 september, behalve voor de Ereklasse, deze begint op 1 oktober.  

 

Er staan verder diverse evenementen op de rol in september en oktober waar we ons terrein voor ter beschikking hebben gesteld.  

Als eerste zal er aanstaande zaterdag 3 september weer een Kick-Off dag zijn. Een superdag met sport en spel, heel veel praktische info, shirtverkoop en foto’s voor e-rugby. Alle guppen, turven, benjamins en mini’s en hun ouders worden verwacht op deze gezellige dag! Zie ook Spond. 

Ook wederom dit seizoen, drie wedstrijden van Delta met de eerste wedstrijd op zondag 11 september; KO 15:00. Ervan uit gaande dat het net zo mooi en goed is als vorig jaar, mag je dit eigenlijk niet missen. En als het echt niet lukt ga je voor de herkansing op 24 september en 22 oktober!  

In Amersfoort is al jaren het festival Into The Woods en dit jaar werken we met hen samen. Ons tweede veld, of in ieder geval een ruim deel daarvan, wordt ter beschikking gesteld als fietsenstalling voor de bezoekers. Dat betekent dat Veld 2 en een deel van de parkeerplaats niet ter beschikking is om te gebruiken vanaf woensdag 7 september tot en met dinsdag 13 september.   

We hopen dat hier begrip voor is. We kijken gezamenlijk naar een alternatieve locatie of invulling van de trainingen die week.   

 

De ALV zal plaatsvinden op vrijdagavond 23 september om 20:00 uur, dus meld je aan via secr@rceemland.nl. Naast een goede gelegenheid om het clublied aan te heffen ook een mooi moment om elkaar even te zien.  

Zoals jullie zien, voldoende dingen om naar uit te kijken en ik hoop jullie eerdaags weer te mogen begroeten op onze fijne club 

Met ovale groet, Michiel van Rhijn 

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort

info@rceemland.nl