De Rugbyclub
van de regio

Bestel de helden van Rugby Club Eemland voordat ze op zijn!

05 dec. 2014

Beste Eemlanders en iedereen die Rugby Club Eemland een warm hart toedraagt,

Harde koppen, een strakke tackle, vette pass, een scrum waar na veel geworstel uiteindelijk iemand uit ontsnapt en natuurlijk kameraadschap. Dát is rugby.

Wil je thuis ook genieten van dit spelletje? Koop dan de exclusieve Rugby Club Eemland verjaardagskalender, met elke maand weer een andere schitterende rugbyfoto van topfotograaf Carla Kogelman. Van de Turven tot het Eerste, heel rugby spelend Eemland is erop vertegenwoordigd. Daarnaast geeft Rugby Club Eemland een set ansichtkaarten uit met rugbyfoto´s van Carla Kogelman.

Waarom doen we dit?
Met deze actie willen we geld ophalen voor een nieuwe omroep- en muziekinstallatie voor buiten. Bovendien is het een mooie kans om met deze foto’s aan anderen te laten zien waar we allemaal zo trots op zijn.

Vanaf 6 december 2014 zijn deze unieke kaarten en verjaardagskalender te bestellen. Van de opbrengst kan Rugby Club Eemland een omroep- en muziekinstallatie voor buiten aanschaffen! Dus: Jij een sportieve kalender en/of kaarten, de club een installatie om wedstrijden en trainingen op te luisteren. Prima deal toch?

We hebben de volgende mogelijkheden voor je:
Set A: Verjaardagskalender van 13 pagina´s á €10,00
Set B: 14 gelamineerde postkaarten á €5,00
Set C: Verjaardagskalender + postkaarten á € 12,50

Allemaal met de ijzersterke rugbyfoto’s van Carla Kogelman (www.carlakogelman.nl). Je mag natuurlijk ook aan anderen deze kalenders en kaarten verkopen. Of geef ze cadeau.

Hoe zijn de kalenders en kaarten te bestellen?
Van 6 tot 19 december 2014 kun je aan de bar een inschrijfformulier invullen en betalen per pin of contant. Alle bestellingen kunnen over een paar weken worden afgehaald op de club.

Jeugdleden: Let op!!!
Het jeugdlid dat de meeste kalenders en/of kaarten verkoopt, wordt beloond met een sportief rugby cadeau. Haal een inschrijflijst bij de bar en verkoop zoveel mogelijk kalenders en kaarten aan je vrienden, opa’s, oma’s en andere familie. Zorg dat jíj die prijs pakt! Je inschrijflijst en de opbrengst kun je inleveren bij de bar.
DSC_1572 (640x427)

DSC_1599 (640x427) (640x427)

DSC_8901 (640x427)
foto’s copyright Carla Kogelman

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort

info@rceemland.nl