De Rugbyclub
van de regio

Mensen bedankt en mensen gezocht!

Van het Bestuur

28 nov. 2022

Lieve rugbyvrienden,

Afgelopen vrijdag was er de tweede ALV in korte tijd. Ik was er door werkverplichtingen zelf niet bij, maar ik heb me laten vertellen dat er een goed verhaal is neergezet over onze missie en visie, de stichting voor topsport. Maar dat bovenal aandacht is besteed aan twee supervrijwilligers.

Bedankt Jan Krediet, je had al de mooiste naam denkbaar voor een penningmeester, maar je was ook betrouwbaar, rustig, voorbereid. Heel erg bedankt voor je inspanningen en een mooie en vooral rustige tijd gewenst voor jou en de jouwen!

Jolanda! Je neemt geen afscheid en gelukkig maar! Wat moesten we zonder jou, als wedstrijdsecretaris en refverdeler, organisator van tref-de-ref ben je onmisbaar voor de club. Niet te vergeten als installateur samen met je man Adri! Hoe veelzijdig kun je zijn. Je laat je hopelijk niet uit het veld slaan door nieuwe systemen etc. Bedankt! Je bent nu Lid van verdienste en dat is…. verdiend 😉

Marloes was er niet, maar heeft jarenlang week in week uit de KP opgesteld. Bedankt voor dit trouwe werk! Een attentie komt jouw kant op!

Dat brengt me op het volgende: we hebben iemand nodig die wekelijks onze nieuwsbrief kan  opstellen, iemand (anders) die de socials wil ondersteunen. En/of iemand die het helemaal anders ziet en het nieuwe Unify wil gebruiken of nog iets anders. Ben jij de vrijwilliger die we zoeken? Wil je een kleine of grote bijdrage leveren? Mail met abest@rceemland.nl

Dan was er ook nog een drukke TBM ochtend, vele wedstrijden, het nieuwe colts-combiteam dat een topmiddag had in Aachen (geëindigd op de Deutsche kerstmarkt!), het colts-team in de cup dat overheersend won thuis, de junioren hadden het lastig bij Diok en ook thuis, het eerste dat zaterdag won met heerlijk snert toe van Gerrie, het tweede dat nipt verloor op zondag. Gewoon een lekker rugbyweekend. Heel gewoon en ook weer heel bijzonder.

Communicatietalent of ervaren kracht: we horen graag van je! Dan bespreken we het met een heerlijke cappuccino in het clubhuis!

Willemijn

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort

info@rceemland.nl