De Rugbyclub
van de regio

Onze sportvereniging draait op vrijwilligers

Algemeen

14 apr. 2022

Je kent het wel, weer die oproep of er ouders kunnen rijden of achter de bar willen staan.

Elke week is het weer het geval, elke week zijn er handjes nodig. Wanneer je kind kiest voor een teamsport kun je de klok er op gelijk zetten dat dat betekent dat er iets wordt verwacht van jou als ouder. Wij snappen dat iedereen altijd wel iets te doen heeft, het woord druk hier even te vermijden.

Laten we eerlijk zijn, hoe fijn wanneer jij tijdens de wedstrijd of training van je zoon of dochter een kop koffie en misschien zelfs een broodje kunt bestellen. Misschien zelfs een broodje kroket vanuit de keuken. De trainers en coaches die een aantal keer per week met de kinderen op het veld staan. Tijdens de wedstrijden schone speelshirts, schone bidons, een stukje fruit tijdens de rust. Allemaal het werk van vrijwilligers.

De lijnen die getrokken worden, onderhoud van het materiaal, schoonmaken van het clubhuis. Evenementen die geregeld worden, toernooien, elk Pasen komen Engelse clubs naar Nederland die standaard op zaterdag bij Eemland komen spelen. De nieuwsbrief die wekelijks in je inbox valt, de sociale kanalen die gevuld worden. Vrijwilligers!

Misschien vergeten we nu zelfs nog belangrijke zaken die gedaan worden. Maar wat wij niet vergeten is dat dit allemaal gedaan wordt door ….. inderdaad vrijwilligers. Mensen die naast hun eigen werk hun handen uit de mouwen steken voor onze club. Vergeet niet dat sommige mensen zelfs dagelijks bezig zijn om te zorgen dat jouw kind kan trainen of wedstrijden kan spelen.

Hoe fijn is dat er dan bij oproep voor hulp bij bijvoorbeeld ene bardienst jij een keer daar staat, jij een van die vrijwilligers kan zijn die een andere ouder kan helpen aan een kop koffie of een broodje.

Met zijn allen zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt!

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl