De Rugbyclub
van de regio

We doen weer mee aan de Grote Clubactie!

18 sep. 2017

Zaterdag 16 september is de Grote Clubactie gestart. Een fantastisch initiatief waar de club veel geld mee kan ophalen: 80% van de opbrengst per lot gaat rechtstreeks naar de club! We vragen alle kinderen van de Turven, Benjamins en Mini’s langs de deuren te gaan om loten te verkopen.

Er zijn voor de kinderen ook dit jaar weer leuke prijzen te verdienen. Zo is er een prijs voor de beste lotenverkopers. Iedereen die tenminste 10 loten verkoopt kan via een loterij leuke prijsjes winnen. Dinsdagavond 19 september ontvangen de TBM-kids de lotenboekjes na de training. Zij kunnen er direct mee aan de slag!

Hoe werkt het? 

Ieder kind krijgt dinsdag 19 september een verkoopboekje mee. In ieder boekje zitten 20 formulieren. De koper kan één (of uiteraard meerder) lot(en) kopen door zijn gegevens in te vullen op het formulier. Hij geeft hiermee een machtiging af, waardoor dus niet contant hoeft te worden betaald en de kinderen niet met contant geld over straat hoeven. Het ingevulde formulier blijft in het verkoopboekje zitten, maar de koper krijgt er de helft van: het bedankbriefje en een deurzegel. Belangrijk is dat de koper het machtingsformulier volledig invult, dus naam, adres, postcode en IBAN-bankrekeningnummer.

Opbrengst voor de club

Een lot kost 3 euro. RC Eemland ontvangt daarvan per lot € 2,40. De Grote Clubactie incasseert de afgegeven machtigingen voor de verkochte loten en stort in december de opbrengst voor de vereniging op onze rekening.

Wanneer loopt de actie?

De Grote Clubactie start landelijk op zaterdag 16 september Het laatste moment waarop jullie de loten kunnen inleveren is 15 november. De landelijke trekking van de winnende loten is op 8 december. Er zijn mooie prijzen te winnen door de mensen die een lot hebben gekocht (de hoofdprijs is € 100.000!).

Inleveren boekjes

Het boekje kan worden ingeleverd in de speciale inleverbox achter de bar in de kantine. Is de uiterlijke inleverdatum van 15 november nog niet verstreken, dan kun je nog een nieuw boekje ophalen achter de bar en nóg meer loten gaan verkopen. Uiteindelijk moeten alle boekjes (ook als ze niet vol zijn) in ieder geval uiterlijk op 15 november in de inleverbox worden gegooid.

Vragen

Bij vragen kun je altijd even bellen of mailen: Arjen Brinkmann, 06-13617883 of arjenbrinkmann@yahoo.com

Succes allemaal!

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl