De Rugbyclub
van de regio

Ross Colin Bennie-Coulson versterkt 1ste team Rugby Club Eemland

Senioren nieuws

11 aug. 2022

RC Eemland streeft ernaar om komend seizoen een hoofdrol te spelen in de hoogste rugbycompetitie, de ereklasse.

Door de komst van de nieuwe hoofdcoach Zane Garner en assistent coach Allard Jonkers, hebben een groot aantal spelers van andere clubs zich aangemeld bij RC Eemland.
Eén daarvan is Ross Bennie –Coulson. Deze uit Engeland afkomstige speler woont al acht jaar in Nederland en is al een 20-tal keer uitgekomen voor het Nederlands rugbyteam.

Met de Brit haalt RC Eemland versterking van hoog niveau binnen.


Ross Bennie –Coulson – “Na vele jaren bij Diok in Leiden te hebben gespeeld en afgelopen periode de landstitel te hebben gewonnen, vind ik het tijd om ergens anders te gaan spelen. RC Eemland heeft de laatste jaren een uitstraling laten zien waarvan ik een goede indruk heb gekregen waardoor voor mij de keuze snel was gemaakt.”

Hoofdtrainer Zane Gardiner – “Ross ken ik al als in mijn rol als coach van het Nederlands team en is een van de beste spelers in Nederland op zijn positie.”

Rene Koch in het bestuur verantwoordelijk voor senioren rugby – “Ik ben blij dat zulke spelers kiezen voor onze club in Amersfoort. Dit bewijst dat we op de goede weg zijn met Rugby = Amersfoort”

Wat betreft dat laatste, net als vorig jaar heeft RC Eemland het internationale Super Cup weer naar de Amersfoortse rugbyvelden weten te halen. De drie wedstrijden die RC Eemland faciliteert vinden plaats op 11 en 24 september en nog een wedstrijd op 22 oktober. Hierover volgt binnenkort meer informatie!

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl