De Rugbyclub
van de regio

Rugby = 033

30 sep. 2015

De tweede ronde worldcup rugby zit er op. Wat een heerlijke wedstrijden zijn er toch te zien. En ieder weekend zijn er wel een paar eemlanders live bij de wedstrijden. Enkele zijn zelfs wereldrecordhouder geworden door het ongelofelijke aantal van 89.267 toeschouwers bij Ierland – Roemenie.

Komende weken worden de acties in Amersfoort ook actiever en komen dichterbij.

10 Oktober is de eerste clinic in samenwerking met het Bockbier festival en sponsor de Long John. Terwijl de volwassenen genieten van de verschillende bockbieren die er te genieten zijn, kunnen de kinderen op het Lieve Vrouwe Plein genieten van een rugbyclinic.

Dan is er een groot evenement op 17 Oktober samen met ’t Nonnetje. Hier verwachten we vele Eemlanders op de Groenmarkt tijdens de eerste 2 kwart finales.
De 18e zullen we wederom een clinic geven voor de jeugd die dag op het Lieve vrouwe plein in samenwerking met restaurant de 4 broers. Daarna kan men genieten van een heerlijke maaltijd waarbij rugby LIVE in het restaurant is te volgen.

In de eindfase van het toernooi komt er nog meer natuurlijk. Laat het iedereen weten, promoot Rugby, promoot Amersfoort!!
Want Rugby = 033

Volgende week meer details over de komende evenementen die zeker de nodige aandacht gaan genereren in de “lokale” kranten en TV Zenders.

Aanstaande zaterdag wordt voor het WK een belangrijke dag, gaat Zuid Afrika in de problemen komen tegen Schotland of gaan de 2 favorieten toch gewoon door.
Engeland en Australiƫ staan beide op scherp. Diegene die verliest ligt er waarschijnlijk uit in de poule des doods..
Na de wedstrijd van ons eigen vlaggeschip zullen we de wedstrijden LIVE uitzenden op de club!
Kom dus lekker kijken in het clubhuis op de Bokkeduinen dit weekend.

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl