De Rugbyclub
van de regio

Rugbykamp voor jeugd in de herfstvakantie

19 sep. 2017

Wil jij een betere rugbyer worden en 3 dagen lang heel veel plezier beleven? Doe dan mee aan een rugby- of toprugbykamp in de herfstvakantie. Van 16 tot en met 18 oktober wordt onze club omgebouwd tot het rugbyparadijs voor rugbyers. Doordat je training krijgt van spelers van Oranje, clinics van de beste rugbyers en ook nog eens heel veel lol hebt, zal je merken dat je met grote stappen vooruit gaat!

De rugbykampen zijn verdeeld in drie verschillende kampen, afhankelijk van leeftijd. De kampen zijn voor rugbyers van 6 t/m 9 jaar (rugbykamp), 10 t/m 12 jaar (toprugbykamp) en 13 t/m 16 jaar (toprugbykamp). Naast de intensieve en leuke rugbytrainingen doen we ook veel andere leuke activiteiten. Er zal goed getraind worden op kick- en tackletechnieken en we doen sidestep-, pass-, en spelinzichtoefeningen. Het wordt niet alleen leuk, maar ook heel afwisselend!

Voor de drie daagse (zonder overnachting) wordt een bijdrage gevraagd van € 169,00, maar met de code RCEEMLAND kunnen je je voor € 152,10 aanmelden. Ga hiervoor naar http://nationalesportkampen.nl/categorie/rugbykamp/rugbykamp/ Via menuoptie Data & Locatie kom je bij het inschrijfformulier.
Heb je nog vragen over het kamp dan kan je deze stellen aan onze Benjamin-trainer Greg Visser.

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl