De Rugbyclub
van de regio

Terugblik 1ste Super Cup-wedstrijd bij RC Eemland

Senioren nieuws

20 sep. 2021

De stofwolken zijn een beetje opgetrokken, de vermoeidheid nog niet voorbij en de volgende Super Cup wedstrijd is al aan de horizon te zien. Maar eerst: 

veel dank aan alle vrijwilligers die hielpen bij de Super Cup! Wat een man of 50 in korte tijd voor elkaar heeft gekregen, is echt fantastisch. Met de zon die volop scheen, zat het weer ook nog eens mee. Een mooiere start van de organisatie van deze wedstrijd hadden we niet kunnen wensen.  

Ook de aanwezige bestuursleden van Rugby Europe en World Rugby waren onder de indruk. Zij toonden zich erg enthousiast over hoe wij als Eemland rugby in minder traditionele rugbylanden als Nederland en België verder helpen te ontwikkelen.  

Op het veld werd er flink gestreden. Mooi en snel spel van beide teams, waarbij Delta zich het sterkste toonde en bij deze aftrap van de Super Cup de Brussels Devils met 34-13 versloeg. 

De sfeer in de VIP tent en op de tribune was supergoed, uitgelaten en sportief. “Dat Eemland dit voor elkaar krijgt!”, werd geroepen. En zo is het. Een prachtige dag om trots op te zijn met onze yellow family. En het goede nieuws : er staan nog twee van deze topdagen gepland! Op zaterdag 23 oktober (Delta vs Lusitanos) en 30 oktober (Delta vs C&L Iberians). Zorg dat je erbij bent!!! bestel je kaarten hier  https://shop.eventix.io/6a3e75f4-d00c-11eb-9194-9e36bf7d673e/tickets

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl