De Rugbyclub
van de regio

UPDATE 3 (23/03/2020) – maatregelen (gedeeltelijk) verlengd tot en met 1 juni

Algemeen

16 mrt. 2020

Het kabinet heeft aanvullende en aangescherpte maatregelen getroffen ter bestrijding van het Corona-virus gericht op evenementen en samenkomsten. Deze maatregelen zijn tijdens de persconferentie op maandag 23 maart op grote lijnen naar buiten gebracht. Hierna heeft verdere consultatie plaatsgevonden, die heeft geleid tot nadere uitwerking en precisering (communicatie Rugby Nederland).

Daaruit valt op te maken wat regelgeving mbt sport betreft:
2. Alle sportclubs en sportvoorzieningen zijn in ieder geval tot en met 6 april gesloten.

4. Wat betreft de trainingen en competities wordt uiterlijk 6 april besloten of die weer kunnen starten of dat de maatregel verlengd wordt. Voor evenementen met vergunning- en meldplicht geldt dat die tot in ieder geval 1 juni niet kunnen plaatsvinden.

6. Er vinden in ieder geval tot en met 6 april geen georganiseerde sportactiviteiten plaats, ook niet in de openbare ruimte.

7. Samen sporten in de buitenlucht kan: Hiervoor geldt dezelfde eenvoudige richtlijn als voor al het andere sociale contact: houd minimaal 1,5 meter afstand en blijf binnen wanneer je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten of verhoging of koorts.  Laat de groep bovendien uit niet meer dan 3 personen bestaan.

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl