De Rugbyclub
van de regio

Vacatures bij GTBM

jeugdnieuws

16 mei. 2022

Senioren en oudere jeugd speelt competitie, georganiseerd door Rugby Nederland.
Bij turven, benjamins en mini’s spelen we wekelijks toernooitjes in de regio, georganiseerd door de clubs zelf. En dat vraagt wat van ons als club!
Om dat voor iedereen behapbaar te maken hebben we binnen de jeugdcommissie de rollen vastgesteld voor de organisatie binnen GTBM. We kennen drie verschillende rollen.
• De coördinator organiseert de toernooitjes: nodigt de clubs en referees uit, maakt het wedstrijdschema, en meldt de uitspelende teams aan bij de verschillende clubs.
• De teammanager is het gezicht van de club richting de ouders; verzorgt alle informatie Spond en de appgroepen, en draagt bij aan de voorbereiding van de toernooidagen door het werven van barbezetting, EHBO en veldopbouw/afbouw.
• De gastheer/gastvrouw is het aanspreekpunt tijdens een toernooidag; ontvangt de teams en de refs en is (samen met de teammanager en bestuurslid van dienst) aanspreekpunt tijdens de toernooiochtend.

Een rol kan door meerdere personen worden ingevuld, maar ook één persoon kan meerder rollen vervullen.
Afgelopen seizoen hebben Mark, Laurens, Linda en Femke deze rollen gezamenlijk ingevuld. Voor aankomend seizoen willen we de taken over meer mensen gaan verdelen.
Na mooie jaren heeft Mark besloten volgend jaar niet meer de rol als teammanager te gaan vervullen. Laurens wordt teammanager bij de Cubs en de Benjamins, en zal in de linie minder tijd gaan besteden aan GTBM. Femke draagt het coördinatorschap van TB over aan Linda en richt zich alleen nog op de mini’s. En gelukkig hebben we Rieneke al mogen welkom heten in het clubje als teammanager voor de turven!

In de tabel kan je zien hoe de rollen zich tot elkaar verhouden en welke rollen volgend seizoen al zijn bemand.

Het maakt dat er nog vacatures zijn voor volgend seizoen in de rol van gastheer/gastvrouw en teammanager!
We horen graag van je als je hierover meer wilt weten!

Groetjes, Linda, Laurens, Rieneke en Femke

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl