De Rugbyclub
van de regio

Van het Bestuur

Van het Bestuur

14 nov. 2022

Zonnig, zacht en aangenaam was het weer van afgelopen weekend, ook bij Rugby Club Eemland. Dit weekend heb ik in deze heerlijke omstandigheden als nieuw bestuurslid mijn eerste bestuursdienst gedraaid. Uiteraard, dit gebeurd vaker helaas, was ik mijn sleutels vergeten, dus kon al direct ervaren hoe het is om vele deuren niet te kunnen openen. Gelukkig was de deur al geopend, dus binnenkomen was geen punt.

Voordat de overdrachtsronde gestart werd, heb ik erg genoten van het rugbyspel van de allerkleinste ‘Guppen’. Wat heerlijk om te zien dat zij het rugbyspel al zo fantastisch vinden en hoe gedreven de trainers, dit geldt overigens voor alle trainers van de club, zijn om het spel bij te brengen.

Bij het verstrijken van de tijd werd de club steeds drukker met de aanwezigheid van de Turven en de Benjamins, ouders, trainers etc. De mini’s waren in Hilversum, dus voor onze begrippen een rustige middag en niet minder gezellig!

Ik werd ondertussen door onze aftredende penningmeester Jan Krediet, langzaam door de club geleid met informatie over waar ik wat kan vinden, welke vragen er kunnen komen en bij welke mensen ik over welke onderwerpen terecht kan.

Op zondag waren Jan en ik er slechts kort om kennis te maken met de heren van Heren 3. Weer een hele andere gezelligheid dan bij de jeugd, maar met dezelfde liefdevolle benadering. Door een tekort aan spelers aan de zijde van Eemland, speelden een aantal spelers van Utrecht aan onze kant mee om zo samen een de wedstrijd door te laten gaan.

Anyways, ik ben dus de nieuwe penningmeester en stel me graag even voor. Ik ben moeder van twee zoons en een dochter (Quentin 10 jaar, Pepijn 8 jaar en Charlie 7 jaar). Pepijn van Loghem speelt bij de Benjamins en ik probeer mijn dochter nog enthousiast te maken voor Rugby. Samen met mijn man Michael wonen we in het kleine Soesterberg.

In mijn dagelijkse werk ben ik Secretaris-Jurist bij Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Los van de dagelijkse dingen doe ik graag een beetje gek, zing ik graag en houd ik me dus vanaf heden bezig met de vrijwillige taak als penningmeester.

 

Janneke Sünnen

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort

info@rceemland.nl