De Rugbyclub
van de regio

Van het bestuur

Van het Bestuur

05 apr. 2022

Michiel van Rhijn Een week en weekend van verrassingen was het. Zo begonnen we met 20 graden en zomertijd en eindigden we met sneeuw tijdens de training. Gelukkig konden de velden wel wat vocht gebruiken waardoor de zaterdag door kon gaan.

Vele Benjamins en Mini’s hadden de weg gevonden naar Amersfoort, door de kou was warme chocomel de topper van de dag.

De Colts speelde een prachtige wedstrijd tegen ‘t Gooi en wisten welverdiend te winnen. Tot ieders verbazing was het welbekende Eemland virus, om niet gelijk aan te staan aan het begin van de wedstrijd, geheel niet aanwezig. Binnen 5 minuten twee try’s voor en dat is lekkerder spelen dan terug moeten komen.

Ook op de andere velden kwamen mooie overwinningen terug. Onze Heren 1 weliswaar met de hakken over de sloot maar 32 is gewoon meer dan 31, dus win je. Aanstaand weekend weer een topper tegen Diok.
Heren 3 en 2 speelde op de zondag, twee leuke wedstrijden tegen mooie tegenstanders. De punten bleven ook hier weer in Amersfoort.

Later op de dag kwam het persbericht uit. Zane Gardiner zal onze gelederen komen versterken en met ons  allen kijken we uit naar zijn komst zodat we Eemland naar een hoger niveau gaan trekken.
Met alle prachtige mensen die we hebben en mee willen werken hieraan gaat dit zeker lukken.

Op naar een mooie ovale toekomst,
Michel van Rhijn

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort

info@rceemland.nl