De Rugbyclub
van de regio

Van het bestuur

23 aug. 2016

Beste leden, ouders en belangstellenden,

Het was nog in de vakantie periode maar het heeft echt in ons lijfblad gestaan, Bert Zetzema heeft besloten om met ingang van 1 augustus te stoppen als voorzitter van onze club.
In de afgelopen tien jaar heeft Bert Zetzema verschillende functies binnen het bestuur bekleed, penningmeester, sponsoring en ruim vijf jaar voorzitter. We kunnen niet anders dan zijn besluit te respecteren maar hij zal zeker gemist worden. We zien hem gelukkig nog wel in het veld als trainer en langs de lijn als fanatieke supporter van zijn eigen jongens.
Nu Bert Zetzema geen voorzitter meer is zoekt de club iemand om hem op te volgen. Uiteraard geen eenvoudige klus maar wel een die noodzakelijk is. Heb je interesse en wil je iets voor je club betekenen, of ken je iemand met die ambitie, geeft dit dan aan.

Totdat er een nieuwe voorzitter is, zal Bert Prevaes a.i. toetreden tot het Dagelijks Bestuur, zodat er conform de statuten altijd een driemanschap het Dagelijks Bestuur vormt.
Daarnaast zullen Jan van de Grootevheen, Lars Wilkes en Bert Prevaes de taken van de voorzitter gezamenlijk waarnemen en als aanspreekpunt fungeren.
We hopen op jullie hulp bij het vinden van een nieuwe voorzitter. Het voorzitterschap is een taak die niet voor iedereen is weggelegd, maar het is en blijft een erefunctie.
Heb je vragen of suggesties, spreek dan een van ons aan of neem contact met ons op via dbest@rceemland.nl.

Op naar een mooi lustrumjaar.

Met ovale groet vanaf de Bokkeduinen
Karlien, Lars, Jan, Idse, Nick en Bert

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl