De Rugbyclub
van de regio

Wedstrijdverslag Dames – week 6

Dames

15 feb. 2022

Wat een prachtige zondagmiddag met een heerlijk winterzonnetje en een straf windje om eindelijk weer een wedstrijd thuis te mogen spelen. Met een clusterteam uit alle windhoeken kunnen we niet vaak thuis in Amersfoort spelen dus is het extra genieten als we wel op onze eigen veld de eer van Eemland mogen verdedigen. Er druppelde steeds meer supporters binnen. Ik zag veel oudgediende van de dames, al dan niet met hun kinderen, een kijkje komen nemen. Superleuk!

13 speelsters van ons clusterteam. De Big Bulls hadden er eentje meer. Maar wat een leuke wedstrijd zetten deze dames neer zeg. Onze vedette Karin, nog steeds van de partij, knalde het veld over met slimme runs, kicks en wist zelf een try te verzilveren! Helaas moest onze rots in de branding Ilse vrij snel het veld verlaten met een fikse bloedneus die maar niet wilde stoppen. Na een bezoekje aan het ziekenhuis uiteindelijk pas gestelpt.

Dan hadden we nog de sterke Trudy die lekker aan het buffelen was bij de voorwaartse. Met haar ervaring coachte ze iedereen op de juiste plekken en wist elke keer flink terreinwinst te maken op de forse dames van Almelo. Onze nieuwste speelster Bente verdedigde ons fier op de wing.

Al met al werd het een leuke wedstrijd om naar te kijken en om in te spelen. De Big bulls en CL Eemladies maakte er een sportieve pot van met veel spelplezier voor beide partijen onder de fantastische leiding van Goosen.

Met grote dank aan Karel en de schoonmoeder van Ilse die de bar verdedigde en broodjes en soep uitdeelde bleef het nog lang gezellig in het clubhuis zondagmiddag. Ik heb een topdag gehad!

Karlien

Bekijk al ons nieuws

Contactgegevens

Rugby Club Eemland Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen
Barchman Wuytierslaan 95
3819 AB Amersfoort
Tel: +3133 4653103
info@rceemland.nl